İclal Karabekir Anaokulu

Vizyon: Yenilik, gelişim ve değişimlere açık, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, bilimsel ve tarafsız, yaratıcılığı destekleyen bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda öğrencilerini Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven, araştıran, sorgulayan, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, kendini tanıyan ve rahat ifade eden, bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek karakterli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://iclalkarabekiranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Subaşı Mahallesi Mimar Sinan Cd. No 16 Kazımkarabekir

Öğretim Şekli :Yarım gün

Yerleşim Yeri - Anaokulumuz, Kazımkarabekir ilçesi Subaşı Mah. Mimar Sinan Cd. No: 18´de eğitim-öğretim hizmeti vermektedir.

Adres - Subaşı Mahallesi Mimar Sinan Cd. No 16 Kazımkarabekir

Ulaşım Kazımkarabekir belediyesine ve özel firmalara ait otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Karaman il merkezine 23 km. uzaklıktadır.